Τετάρτη 21 Μαΐου 2008

Νάταλι Θάνου - Why Not (CD Single)


Εντυπωσίασε με την εμφάνισή της, που της χάρισε τον τίτλο της Playmate 2007. Τώρα διεκδικεί την προσοχή μας, δοκιμάζοντας τις δυνάμεις της στο τραγούδι.
Η εκθαμβωτική Νάταλι Θάνου αναρωτιέται «Why Not?» και φυσικά κανείς δεν μπορεί να αντισταθεί σε ένα από τα ωραιότερα Dance κομμάτια που έχουμε ακούσει το τελευταίο διάστημα.
Η Νάταλι Θάνου μας συστήνεται δισκογραφικά με το CD Single “Why Not?”, το οποίο περιέχει το ομότιτλο τραγούδι σε μουσική Κώστα Μηλιωτάκη και στίχους Δημήτρης Τσάφα, καθώς και την υπέροχη μπαλάντα «Να μείνεις» (επίσης των Κώστα Μηλιωτάκη και Δημήτρη Τσάφα)
Τη remix εκδοχή του “Why not” υπογράφει ο Ηλίας Πανταζόπουλος.


Track List

01 - Ναταλί Θάνου - Why not (Elias Pantazopoulos Mix)
02 - Ναταλί Θάνου - Να μείνεις
03 - Ναταλί Θάνου - Why not (Summer Mix By Costas Miliotakis)

Γιώργος Νταλάρας - Με το 'να πόδι στ' άστρα


Το album της χρονιάς κυκλοφορεί σε ειδική έκδοση με bonus υλικό.
Ο δίσκος του Γιώργου Νταλάρα, «Με Το ‘να Πόδι Στ΄ Αστρα Και Τα Δυο Στην Κόλαση», μέσα στους πρώτους μήνες κυκλοφορίας ξεπέρασε τις 20.000 πωλήσεις και έγινε χρυσός.

Ο Γιώργος Νταλάρας είναι πάντα επίκαιρος και αυτό φαίνεται από την αποδοχή των νέων του τραγουδιών, «Θα περιμένω εδώ», «Ρίξε μια σκάλα στο φεγγάρι», «Ολα μιλούν για σένα».

Για να ευχαριστήσει το κοινό του επανακυκλοφορεί το τελευταίο του δίσκο μαζί με ένα δεύτερο cd που περιέχει την ζωντανές εκτελέσεις των τραγουδιών του από το “Live MAD Secret Concert” καθώς και το τραγούδι των τίτλων από την τηλεοπτική σειρά «Εξαφάνιση» και άλλο bonus υλικό.


CD1

1 Η ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙΓΕΤΑΙ
2 ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΔΩ
3 ΟΜΟΝΟΙΑ
4 ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
5 ΝΑΥΠΛΙΟ
6 ΣΕ ΦΕΓΓΑΡΙΑ ΛΥΠΗΜΕΝΑ
7 ΜΗ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΦΑΝΤΑΡΟ
8 Η ΑΙΤΙΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ
9 ΧΑΝΕΤΑΙ...
10 ΜΙΑ ΖΩΗ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΤΡΑΙΝΟ
11 ΟΛΑ ΜΙΛΟΥΝ ΓΙΑ ΣΕΝΑ
12 ΠΟΛΛΕΣ ΣΗΜΑΙΕΣ


CD2

1 ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ
2 ΕΡΗΜΑ ΧΩΡΙΑ
3 ΤΟ ΜΗΛΟ
4 ΜΙΣΟ ΦΕΓΓΑΡΙ
5 ΝΑΥΠΛΙΟ (Live)
6 ΦΥΛΛΟ ΣΤΟ ΝΕΡΟ (Live)
7 ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ (Live)
8 ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΣΚΑΛΑ ΣΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ (Live)

Ολυμπίου Δέσποινα - Μαζί Χωριστά, Golden Edition


Το τραγούδι «Πες το Δυνατά» της Δέσποινας Ολυμπίου αποτέλεσε το αγαπημένο τραγούδι του κοινού τη χρονιά που μας πέρασε και φυσικά την πρώτη επιλογή όλων των ραδιοφώνων της χώρας.

Τώρα η Δέσποινα Ολυμπίου έρχεται για να κατακτήσει και πάλι τις καρδιές μας και τα chart με το νέο της δυναμικό τραγούδι «Μακριά κι Αγαπημένοι» γραμμένο από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ελεάνα Βραχάλη.

Το νέο hit της Δέσποινας Ολυμπίου θα κυκλοφορήσει στην επανέκδοση του χρυσού δίσκου της «Μαζί Χωριστά», ενός δίσκου που αγαπήθηκε τόσο πολύ και περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες «Πες το Δυνατά», «Μαζί Χωριστά» και φυσικά το ντουέτο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τίτλο «Ο Παράδεισος (Δεν Φτιάχτηκε Για Μας)».

Στην Golden Edition του album «Μαζί χωριστά» υπάρχει άλλο ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Όμορφα Ψέματα» σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Δεκαπέντε τραγούδια, μία δυνατή συνεργασία και μία αγγελική φωνή, είναι αρκετά για να πρωταγωνιστήσει στη μουσική σκηνή ένας δίσκος. Δυνατό «όπλο» αποτελεί φυσικά το γεγονός πως για πρώτη φορά τη μουσική έχει εξ ολοκλήρου επιμεληθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μάλιστα έχει αναλάβει και τη διεύθυνση παραγωγής.

Τα δέκα από τα δεκατέσσερα τραγούδια είναι σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και δύο έχει γράψει η Ελεάνα Βράχαλη.

Το «Γιατί να σ’ αγαπώ» αποτελεί την πρώτη στιχουργική απόπειρα της Δέσποινας. Η Δέσποινα Ολυμπίου είναι σίγουρο πως για άλλη μια φορά μας παρουσιάζει το τραγούδι που θα λατρέψουμε και αυτή τη χρονιά, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Μακριά κι Αγαπημένοι»!


Tracklist :

1 ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ
2 ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ
3 Σ' ΑΓΑΠΩ (ΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ)
4 Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (ΔΕ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ) - Ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
5 ΜΗ ΡΩΤΑΣ
6 ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
7 ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣΤΑ
8 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΟΥ
9 ΓΙΑΤΙ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ
10 ΦΙΛΙΚΑ
11 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
12 ΠΑΡ' ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ
13 ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ (Remix)
14 ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
15 ΟΜΟΡΦΑ ΨΕΜΑΤΑ