Παρασκευή 12 Οκτωβρίου 2007

ΘΑΝΟΣ ΜΙΚΡΟΥΤΣΙΚΟΣ + ΡΙΤΑ ΑΝΤΩΝΟΠΟΥΛΟΥ - ΓΙΑ ΦΩΝΗ ΚΑΙ ΟΡΧΗΣΤΡΑ


Ερμηνεύει η Ρίτα Αντωνοπούλου, ο Θάνος Μικρούτσικος στο ένθετο βιβλιαράκι γράφει για την Ρίτα Αντωνοπούλου: "Η Ρίτα έχει το μεγάλο χάρισμα να τη "θέλει η σκηνή". Εχει το προνόμοιο της αρθρωμένης εκφοράς του λόγου, δυναμικό τρόπο έκφρασης, είναι βαθύτατα μελετηρή, διευρύνει συνεχώς τις γνώσεις της και κυρίως μπορεί να κινηθεί σε μεγάλο μέρος του φάσματος του ελληνικού τραγουδιού. Οι ερμηνείες των τραγουδιών σε αυτή τη δουλειά έπρεπε να διαφοροποιηθούν από τις προηγούμες, όχι για να αποφευχθεί η σύγκριση, αλλά γιατί η ύπαρξη της ορχήστρας αλλάζει τα δεδομένα. Κατάφερε να διατηρήσει μια αξιοθαύμαστη ισορροπία ανάμεσα στην έκφραση που απαιτεί το τραγούδι και στην πειθαρχία και ακρίβεια που απαιτεί η γραφή για συμφωνική ορχήστρα. Μπράβο της. Ενα χρόνο την ξέρω, και η μελέτη της καθώς και η απόδοσή της αυξάνονται διαρκώς. Μακάρι -όπως αρχίζει να φαίνεται- να εξελιχθεί σε total ερμηνεύτρια, κάτι που δεν υπάρχει τα τελευταία χρόνια στο ελληνικό τραγούδι".

Παίζει η ΚΑΜΕΡΑΤΑ Ορχήστρα των Φίλων της Μουσικής. Διευθύνη ο Αλέξανδρος ΜΥΡΑΤ.

Ενορχήστρωση: Θάνος Μικρούτσικος.

Με την Ορχήστρα Συμπάτουν: Βανέσσα Αθανασίου: βιολί, Ιρις Λουκά: βιόλα, & Γιώργος Αρνής: κοντραμπάσο. Θύμιος Παπαδόπουλος: πνευστά, Θάνος Μικρούτσικός: πιάνο.

Tracklist:
1 ΑΝΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΙΣ
2 ΚΑΡΑΝΤΙ
3 ΘΕΑΤΡΟ ΣΚΙΩΝ
4 A BORD DE I' ASPASIA
5 ΕΛΕΝΗ
6 ΜΙΑ ΠΙΣΤΑ ΑΠΟ ΦΩΣΦΟΡΟ
7 ΜΟΝΑΞΙΑ...ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΛΑ
8 ΣΙΝΤΑΡΤΑ
9 ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ ΜΩΒ ΒΕΝΤΑΛΙΑ
10 ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ
11 ΚΥΜΑΤΑ
12 ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ
13 Ο ΤΟΠΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ (τραγουδά ο Θάνος Μικρούτσικος)
14 ΦΕΥΓΩ ΚΑΙ ΜΗ ΜΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ

Ansia - Η ΚΡΙΣΗΣ


Κρίσης είναι το πρώτο δισκογραφικό χτύπημα από τους Ansia. 15 κομμάτια από τον Κid Master και τον Akney σε παραγωγή του Erectus, ντυμένα όλα με ένα προσεγμένο CD layout, αποτελούν ένα ακόμα δείγμα της νέας ελληνικής undergound hip-hop μουσικής.

Tracklist:

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ - ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΔΩ ΑΠΟΨΕ


Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ ΣΤΟ ΝΕΟ ΤΟΥ CD ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΠΟΤΕ. ΑΝΟΙΞΤΕ ΤΗΝ ΕΝΤΑΣΗ ΤΟΥ CD PLAYER ΚΑΙ ΑΚΟΥΣΤΕ ΔΥΝΑΤΑ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ. ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ Θ’ ΑΓΑΠΗΣΕΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΧΟΡΕΨΕΤΕ. ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ ΤΟ «ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΕ ΔΩ ΑΠΟΨΕ» «ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΖΩ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ», «ΤΩΡΑ ΣΤ’ ΑΔΕΙΟ ΣΠΙΤΙ», «ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ» ΚΑΙ ΑΛΛΑ . ΤΗΝ ΜΟΥΣΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΤΙΧΟΥΣ ΕΧΕΙ ΓΡΑΨΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΚΟΚΟΤΑΣ. ΕΝΑ CD ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ Τ’ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ ΣΑΣ!!!!!


Tracklist:

01. ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΑΔΕΙΟ ΣΠΙΤΙ
02. ΑΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΔΩ ΑΠΟΨΕ
03. ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΧΩΡΙΣ ΕΣΕΝΑ ΝΑ ΖΗΣΩ
04. ΕΔΩ ΣΕ ΘΕΛΩ
05. ΓΙΑ ΣΕΝΑΝΕ
06. ΑΠΟΨΕ ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΓΙΑΤΙ
07. ΝΑ ΜΟΥ ΛΕΣ
08. ΤΟ' ΧΩ ΜΕΤΑΝΟΙΩΣΕΙ
09. Μ' ΑΝΑΣΤΑΤΩΝΕΙΣ
10. ΕΡΩΤΕΣ