Τετάρτη, 14 Νοεμβρίου 2007

ΠΑΣΧΑΛΗΣ ΤΕΡΖΗΣ - Η ΔΙΑΦΟΡΑΟ Πασχάλης Τερζής , ο πιο αυθεντικός λαϊκός τραγουδιστής ξανασυναντά μετά από χρόνια, το μεγάλο συνθέτη του λαϊκού τραγουδιού Χρήστο Νικολόπουλο και κάνουν … τη «ΔΙΑΦΟΡΑ» …
Ο καινούργιος δίσκος του Πασχάλη Τερζή «Η ΔΙΑΦΟΡΑ», που έγινε χρυσός αμέσως μόλις κυκλοφόρησε, αναδεικνύει για μία ακόμα φορά την καθαρότητα της φωνής του, την αυθεντικότητά του, την αγάπη του για το γνήσιο λαϊκό τραγούδι, το οποίο υπηρετεί με τον καλύτερο τρόπο για πάρα πολλά χρόνια.
Ο Χρήστος Νικολόπουλος υπογράφει τη μουσική όλων των τραγουδιών, δίνοντας τη δυνατότητα στον Πασχάλη Τερζή να αναδιπλώσει κάθε πτυχή της αυθεντικής λαϊκής φωνής του.
Σημαντικοί στιχουργοί , η Βίκυ Γεροθόδωρου, ο Βασίλης Γιαννόπουλος, ο Νίκος Μωραϊτης και ο Δημήτρης Τσάφας του χάρισαν τα τραγούδια τους για να τα απογειώσει.
Την ενορχήστρωση έχει κάνει ο Αντώνης Γούναρης, ενώ την επιμέλεια παραγωγής υπoγράφει ο Ηλίας Μπενέτος
Το «ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ», σε στίχους της Βίκυς Γεροθόδωρου, είναι το πρώτο τραγούδι
του δίσκου, που ήδη έχει ξεχωρίσει.
Το «ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ» και το «ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ» του Δημήτρη Τσάφα είναι από τα τραγούδια του δίσκου που θα ξεχωρίσουν, όπως και το ομότιτλο «Η ΔΙΑΦΟΡΑ» της Βίκυς Γεροθόδωρου και το «ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ» του Νίκου Μωραϊτη.

14 τραγούδια επιτυχίες κάνουν τη… ΔΙΑΦΟΡΑ…


Tracklist
1. ΠΕΝΤΕ ΒΗΜΑΤΑ
2. ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΓΑ
3. ΚΕΡΑΣΜΕΝΑ
4. ΚΑΡΝΤΑΣΙΑ
5. ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ
6. ΑΤΖΕΝΤΑ
7. Η ΔΙΑΦΟΡΑ
8. ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΠΡΟΣΩΠΟ
9. ΙΣΩΣ
10. ΕΓΚΛΗΜΑ
11. ΜΟΝΑΧΑ ΟΙ ΜΟΝΟΙ
12. ΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ ΤΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ
13. ΑΝΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΟΣ
14. ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΜΟΥ


Απολαύστε τον Πασχάλη Τερζή να τραγουδάει το "πέντε βήματα" από τον καινούριο του δίσκο, στα βραβεία Αρίων.