Πέμπτη 17 Ιανουαρίου 2008

Va - ΛΑΜΨΗ 93,2 12 ΧΡΟΝΙΑ


Δώδεκα χρόνια δυναμικής παρουσίας συμπληρώνει φέτος ο Λάμψη 92,3 και το γιορτάζει ετοιμάζοντας πολλές εκπλήξεις για τους ακροατές του!
Ανάμεσα τους η κυκλοφορία μιας μοναδικής συλλογής με 15 αγαπημένα τραγούδια που έγιναν μεγάλες επιτυχίες μέσα από τη συχνότητα 92,3!
Σε συνεργασία με την ΕΜΙ το συλλεκτικό αυτό CD για τα δώδεκα χρόνια του Λάμψη 92,3 κυκλοφορεί ήδη και έχει αγαπηθεί από χιλιάδες ακροατών!
Στη συλλογή αυτή περιλαμβάνονται παλιά τραγούδια όπως το «Άγαλμα» από τον Γιάννη Πουλόπουλο αλλά και πιο καινούρια όπως το «Φθινοπώριασε» από τον Πασχάλη Τερζή και το «Σβήσε το Φεγγάρι» από τον Δημήτρη Μητροπάνο.
Ανάμεσα στα 15 αυτά τραγούδια οι ακροατές μπορούν να βρουν και τη πρώτη μεγάλη επιτυχία του Γιάννη Πλούταρχου «Ένας Θεός», αλλά και το ερωτικό, κλασσικό πια, «Για να σ’ εκδικηθώ» από τον Λάκη Παπαδόπουλο και τον Δημήτρη Μητροπάνο.

Τη λίστα συμπληρώνουν ακόμη οι Δέσποινα Βανδή, Γιάννης Κότσιρας, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Γιάννης Πάριος, Πέγκυ Ζήνα, Σάκης Ρουβάς, Τάμτα, Νότης Σφακιανάκης και Παναγιώτης Ραφαηλίδης.

Tracklist:
01. Σβήσε Το Φεγγάρι - Δημήτρης Μητροπάνος
02. Φθινοπώριασε - Πασχάλης Τερζής
03. Ένας Θεός - Γιάννης Πλούταρχος
04. Φταίμε Και Οι Δυο - Γιάννης Πάριος
05. Διώξε Την Πίκρα - Πέγκυ Ζήνα
06. Νυχτολούλουδό Μου - Δέσποινα Βανδή
07. Δεν Σε Χρειάζομαι - Νότης Σφακιανάκης
08. Πρώτη Φορά (Live Recording) - Γιάννης Κότσιρας
09. Το Άγαλμα - Γιάννης Πουλόπουλος
10. Σ Έχω Ερωτευθεί - Σάκης Ρουβάς
11. Το Τραγούδι Του Χάρη (Πιο Καλή Η Μοναξιά) - Γιάννης Πάριος/Χάρης Βαρθακούρης
12. Για Να Σ Εκδικηθώ - Δημήτρης Μητροπάνος/Λάκης Παπαδόπουλος
13. Έλα Ψυχούλα Μου (Το Τραγούδι Της Κάθριν) - Λαυρέντης Μαχαιρίτσας
14. Φταις (Faraway) - Tamta
15. Θέλω Να Μάθω – Παναγιώτης Ραφαηλίδης

4 ΣΥΛΛΑΒΕΣ - ΔΕΣ ΠΩΣ ΓΥΡΙΖΕΙ


Οι 4 Συλλαβές(Γρεβενά) ξεκίνησαν την πορεία τους στα μέσα Μαρτίου 2005, το συγκρότημα αποτελείται από 3 mc's (Αθέμιτος, Θελητικός & N-Orasi) και βασικός beatmaker του συγκροτήματος είναι ο Mpelafon(Κ.Ρ). Πλέον είναι έτοιμος ο πρώτος τους δίσκος με τίτλο "Δες πως γυρίζει" τις μίξεις και το master έχει αναλάβει ο Χρονοναύτης και το artwork ο LnA.

Tracklist