Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2008

Πλατινένια απονομή του δίσκου "Τρέξε" της Πέγκυς Ζήνα


Την Τρίτη 22 Ιανουαρίου στο Baraonda ήταν η βραδιά της Πέγκυς Ζήνα και του «Τρέξε». Ένα album που επιβεβαίωσε τις προσδοκίες μας και αγαπήθηκε ακαριαία. Η Πέγκυ Ζήνα παραμένει συνεπής σε αυτό που κάνει με τεράστια επιτυχία τα τελευταία χρόνια. Κατάφερε να φτιάξει ένα album που ακούγεται από την αρχή μέχρι το τέλος.

Την προχθεσινή βραδιά άνοιξε η διευθύνουσα σύμβουλος της ΜΙΝΟΣ-ΕΜΙ, κα Μαργαρίτα Μάτσα που μίλησε για την πορεία της Πέγκυς που ακόμα και σε αυτούς τους δύσκολους καιρούς για τη δισκογραφική παραγωγή, κατάφερε να αποτελεί μία σταθερή αξία και να διαγράψει μέχρι σήμερα μία πορεία που την κατατάσει ανάμεσα στους κορυφαίους ερμηνευτές της εποχής μας.

Αμέσως μετά, ο παραγωγός του δίσκου, Ηλίας Μπενέτος, μιλώντας εκ μέρους όλων των δημιουργών ευχαρίστησε την Πέγκυ Ζήνα και μετά άρχισαν οι εκπλήξεις. Στο video wall της αίθουσας εμφανίστηκαν ο Γιάννης Πλούταρχος, ο Πασχάλης Τερζής, ο Χρήστος Δάντης και ο Αντώνης Ρέμος, μίλησαν για την Πέγκυ, της ευχήθηκαν μία ανάλγη πορεία και της έδωσαν συγχαριτήρια για το πλατινένιο δίσκο.

Κοντά στην Πέγκυ όμως βρέθηκαν και πολλοί γνωστοί και φίλοι της Πέγκυς όπως ο Μάκης Πουνέντης, ο Πασχάλης Τερζής, ο Χρήστος Δάντης, ο Παύλος Χαικάλης, ο Ηλίας Ψινάκης, η Ελεονώρα Μελέτη, ο Νινο, η Χρύσπα, η Τάμτα, ο Κώστας Μαρτάκης, η Αποστολία Ζώη, ο Θάνος Τζάνης, η Ντέση Κουβελογιάννη, η Βάσια Λόη κ.α.