Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

ΧΡΗΣΤΟΣ ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ - ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ & ΧΑΝΕΙΣ



Κυκλοφόρησε το νέο CD single του Χρήστου Αβραμίδη με γενικό τίτλο "Κερδίζεις & Χάνεις". Περιέχει δυο νέα τραγούδια άκρος ραδιοφωνικά σε στοίχους Αργύρη Αράπη και μουσική Βασίλη Γαβριηλίδη & Αργύρη Αράπη, που από το πρώτο άκουσμα κερδίζουν τις καλύτερες εντυπώσεις.

1. "Κερδιζεις & Χανεις": ρυθμικό pop τραγούδι που από το δεύτερο ρεφρέν θέλεις να το τραγουδήσεις. είναι η έκπληξη!!! για τον Χρήστο Αβραμίδη, γιατί ποτέ στο ρεπερτόριο του δεν τον έχουμε ξανακούσει σε κάτι αντίστοιχο.

2. "Λόγια Ψυχής": ατμοσφαιρική μπαλάντα που θα μπορούσε να είναι το soundtrack του φετινού χειμώνα σας.

ΤΑΤΙΑΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ

Στιχουργός: ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΝΤΖΟΛΑ - ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΙΟΥΛΙΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΓΥΡΩ ΚΟΚΟΡΕΛΗ
Συμμετοχές: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΛΙΟΥΓΚΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΡΕΜΠΕΗ, ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Βαρύτονος), ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Μια νέα δημιουργός, η Τατιάνα Ζωγράφου, μουσικός και παιδαγωγός, παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά της.
15 υπέροχα τραγούδια και 3 ορχηστρικά μάς ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο των παιδιών. Τραγούδια του ήλιου και του φεγγαριού, που θα αγαπηθούν από μικρούς και μεγάλους.
Τη μουσική υπογράφει η Τατιάνα Ζωγράφου και τους στίχους η Βεατρίκη Κάντζολα-Σαμπατάκου, ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος, η Ιουλίτα Ηλιοπούλου, η Αργυρώ Κοκορέλη και η συνθέτρια.

Οι ερμηνευτές των τραγουδιών, πολλοί και εκλεκτοί, μα ξεχωρίζει και εκπλήσσει ευχάριστα ο Διονύσης Σαββόπουλος με την καταπληκτική ερμηνεία του σε ένα νανούρισμα. Είναι η πρώτη φορά, που συναντάμε στην παράλληλη δισκογραφία του μεγάλου τραγουδοποιού, μια τόσο τρυφερή συμμετοχή. Τα υπόλοιπα τραγούδια ερμηνεύουν με τρόπο μοναδικό οι: Βαγγέλης Γερμανός, Ηλίας Λιούγκος, Τάσος Αποστόλου, Ειρήνη Δερέμπεη, Άννα Καραγεωργιάδου, Νίτσα Κουρτίδου και η Τατιάνα Ζωγράφου. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και ζωντάνια. Την εικονογράφηση του cd έκανε ο διακεκριμένος ζωγράφος Χρήστος Κεχαγιόγλου.



ΝΑΝΤΙΑ ΜΗΤΡΟΥΔΗ-ΑΦΗΣΑ ΣΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ



Η αγάπη της για την τέχνη αρχικά την οδήγησε στο κατώφλι της δραματικής σχολής. Παράλληλα με την υποκριτική, έκανε μουσικές σπουδές, αφού το τραγούδι ήταν σταθερά η πρώτη της προτεραιότητα.
Η Νάντια Μητρούδη μπαίνει στο μαγικό όσο και δύσκολο τοπίο της τρέχουσας δισκογραφίας, φιλοδοξώντας να κερδίσει το ενδιαφέρον μας, αφού και καλή φωνή διαθέτει και παρουσία που ξεχωρίζει.
Έντεκα νέα τραγούδια σε μουσική Αντώνη Σκόκου και στίχους μιας πλειάδας ικανών στιχουργών, συνθέτουν το πρώτο άλμπουμ της που μόλις κυκλοφόρησε από τη Virus Music με τίτλο "Άφησα στην πόρτα τα κλειδιά".
Ο Πάνος ΦαΛαρας, η Ναταλία Γερμανού, ο Ποσειδώνας Γιαννόπουλος, ο Νίκος Σαρρής, ο Μάρκος Κοντοπίδης και ο Βαγγέλης Καραντζάνος έγραψαν τους στίχους των νέων τραγουδιών της Νάντιας
Μητρούδη.
Τα ραδιόφωνα υποδέχθηκαν με θερμή το πρώτο single του δίσκου «Δε μου πάνε εμένα τα μαύρα», ενώ αξίζει ακόμη να προσέξετε το δυναμικό "Βρες άλλο θέμα", την υπέροχη μπαλάντα «Ένας Θεός το ξέρει», καθώς και το πολύ ιδιαίτερο τραγούδι «Κούκλα».
Δυναμικές ερμηνείες σε ένα πολυσυλλεκτικό δίσκο που καλύπτει το φάσμα του σύγχρονου λαϊκού τραγουδιού από την πολλά υποσχόμενη Νάντια Μητρούδη.


Tracklist:

01.ΒΡΕΣ ΑΛΛΟ ΘΕΜΑ
02.ΕΝΑΣ ΘΕΟΣ ΤΟ ΞΕΡΕΙ
03.ΔΕ ΜΟΥ ΄ΠΑΝΕ ΕΜΕΝΑ ΤΑ ΜΑΥΡΑ
04.ΞΕΧΝΑΣ
05.ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΜΟΥ
06.ΠΟΙΕΣ ΘΥΣΙΕΣ
07.ΚΟΥΚΛΑ
08.ΟΧΙ ΕΣΥ ΕΓΩ
09.ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑ
10.ΑΝ ΠΕΘΑΝΕΙΣ ΘΑ ΠΕΘΑΝΩ
11.ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ