Δευτέρα 17 Μαρτίου 2008

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΜΟΥΤΣΑΤΣΟΥ - ΜΙΑ ΝΥΧΤΑ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ


Η Αναστασία Μουτσάτσου ερμηνεύει τραγούδια του Νότη Μαυρουδή από το σύνολο της 45χρονης πορείας του στην ελληνική μουσική. Πρόκειται για τραγούδια γνωστά αλλά και κάποια σπάνια, που η Μουτσάτσου ερμηνεύει με εσωτερικότητα και αισθαντικότητα, δίνοντάς τους μια νέα πνοή. Δεκαέξι τραγούδια σε στίχους των: Μάνου Χατζιδάκι, Άκου Δασκαλόπουλου, Άλκη Αλκαίου, Γιάννη Κακουλίδη, Τάσου Σαμαρτζή, Άλκη Χριστοφέλλη και Γιώργου Κορδέλλα. Συμμετέχει ο Παντελής Θαλασσινός.
Πρόκειται για μία επιλογή τραγουδιών από την 45χρονη πορεία του Νότη Μαυρουδή στην ελληνική μουσική. Όπως σημειώνει ο ίδιος ο συνθέτης, «τραγούδια γνωστά αλλά και κρυμμένα... τραγουδισμένα από σπουδαίους ερμηνευτές που, ο καθένας από τη δική του θέση, εκπροσώπησε την εποχή του. Φρόντισα να υπάρχει η αντιπροσώπευση του χρόνου, αλλά και του ύφους, της ατμόσφαιρας, του προσανατολισμού και της αισθητικής που απορρέει από την προσωπική μου διαδρομή. Θέλησα να δώσω στα τραγούδια ακόμα μια ευκαιρία, αυτή τη φορά με μια ερμηνεύτρια που ψάχνεται συνεχώς...».
Η Αναστασία Μουτσάτσου ερμηνεύει με εσωτερικότητα και αισθαντικότητα δεκαέξι τραγούδια του Νότη Μαυρουδή, σε στίχους των: Μάνου Χατζιδάκι, Άκου Δασκαλόπουλου, Άλκη Αλκαίου, Γιάννη Κακουλίδη, Τάσου Σαμαρτζή, Άλκη Χριστοφέλλη και Γιώργου Κορδέλλα. «Άκρη δεν έχει ο ουρανός», «Ίσως φταίνε τα φεγγάρια», «Πρωινό τσιγάρο», «Κάθε μια νύχτα», «Λαβωματιά» κ.α.




Tracklist