Δευτέρα 8 Οκτωβρίου 2007

ΜΑΝΩΛΗΣ ΦΑΜΕΛΟΣ - Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ


Ένα νέο cd του Μανώλη Φάμελλου με επιλογές και δύο νέα του τραγούδια. Συντελεστές: Ποδηλάτες, Πορτοκάλογλου Νίκος, Γαλάνη Δήμητρα. Από το ξεκίνημά του το 1993 με τους Ποδηλάτες, μέχρι σήμερα ο Μανώλης Φάμελλος συνεχίζει μια επιτυχημένη προσωπική πορεία. Για πρώτη φορά όλες οι επιτυχίες και τα σημαντικότερα τραγούδια του συγκεντρώνονται σε μια συλλογή που καλύπτει όλη την καριέρα του. Ο «Δρόμος Που Ανοίγεται» περιλαμβάνει τα: Ευτυχία, Καλοκαίρι, Μαγική Εικόνα, Μεγάλη Πόλη, Χαρταετός, Κάποιες Μέρες, Το Νερό Της Βροχής, Είναι Ωραία Να Πέφτεις, Κυριακές Στην Πόλη, Κάθε Όνειρο Στον Χάρτη, Οι Γυναίκες Με Τα Μαύρα, Μαύρο Μου Πουλί και τη διασκευή στο «Ας Ερχόσουν Για Λίγο» που κυκλοφορεί για πρώτη φορά! Η συλλογή περιλαμβάνει επίσης 2 ολοκαίνουργια τραγούδια, σε στίχους και μουσική του Μανώλη Φάμελλου! Το πρώτο single, έχει τίτλο«ΕΤΣΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ».To δεύτερο καινούριο τραγούδι έχει τίτλο «ΜΑΖΙ». Όλα αυτά αποτελούν την πληρέστερη γνωριμία με τη μουσική και τους στίχους του Έλληνα τραγουδοποιού που κυκλοφορεί και σε αριθμημένη συλλεκτική έκδοση 1.000 τεμαχίων!!!
Τραγούδια
1. ΧΑΜΟΓΕΛΑ - Μ.Φάμελλος & Οι Ποδηλάτες
2. ΓΑΛΑΖΙΑ ΜΥΣΤΙΚΑ - Μ.Φάμελλος & Οι Ποδηλάτες
3. ΘΑ 'ΘΕΛΑ ΝΑ 'ΜΟΥΝ ΒΑΣΙΛΙΑΣ - Μ.Φάμελλος & Οι Ποδηλάτες
4. ΜΑΥΡΟ ΜΟΥ ΠΟΥΛΙ
5. ΤΟ ΝΕΡΟ ΤΗΣ ΒΡΟΧΗΣ
6. ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΑ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ
7. ΟΙ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΜΕ ΤΑ ΜΑΥΡΑ
8. ΚΑΘΕ ΟΝΕΙΡΟ ΣΤΟΝ ΧΑΡΤΗ
9. ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΦΩΤΕΙΝΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
10. ΓΡΑΜΜΑ ΑΠ' ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΘΕΝΑ
11. Η ΕΥΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ...
12. ΜΑΓΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ
13. ΚΥΡΙΑΚΕΣ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ
14. ΑΣ ΕΡΧΟΣΟΥΝ ΓΙΑ ΛΙΓΟ (του Μιχ.Σουγιούλ)
15. ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΕΡΕΣ (Συμμετέχει ο Ν.Πορτοκάλογλου)
16. ΧΑΡΤΑΕΤΟΣ
17. ΣΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΠΟΛΗ (Συμμετέχει η Δ.Γαλάνη)
18. ΕΤΣΙ Ο ΔΡΟΜΟΣ ΑΝΟΙΓΕΤΑΙ
19. ΜΑΖΙ

ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΜΑΛΑΜΑΣ - ΔΡΟΜΟΙ (συμμετεχει η χαριs Aλεξιου)


Στις 24 Σεπτεμβρίου κυκλοφόρησε ο καινούργιος δίσκος του Σωκράτη Μάλαμα "Δρόμοι". Από το πρώτο κιόλας άκουσμα του δίσκου οι εντυπώσεις που σου αφήνει είναι πολύ καλές. Στον δίσκο αυτό συμμετέχει η Χαρούλα Αλεξίου σε 4 τραγούδια και σε 1 ντουέτο. Ο δίσκος περιέχει 15 καινούργια τραγούδια σε μουσική του Σωκράτη Μάλαμα και στίχους του ιδίου, της Χαρούλας Αλεξίου, του Δημήτρη Παπαχαραλάμπους, της Φωτεινής Λαμπρίδη, του Γιάννη Μελισσίδη και του Οδυσσέα Ιωάννου. Όσοι ανήκουν στο κοινό του Σωκράτη Μάλαμα δεν θα απογοητευτούν από αυτό το δίσκο.
Tracklist:

1. Νυχτερινό - Σωκράτης Μάλαμας
2. Μην πολεμάς - Χάρις Αλεξίου
3. Τα ξωτικά - Σωκράτης Μάλαμας
4. Η αλήθεια του καθένα - Χάρις Αλεξίου
5. Τα τσιμέντα - Σωκράτης Μάλαμας
6. Βγαίνω νύχτα - Σωκράτης Μάλαμας
7. Σούμα - Σωκράτης Μάλαμας, Χάρις Αλεξίου
8. Παραστράτησα - Σωκράτης Μάλαμας
9. Φλέβα - Χάρις Αλεξίου
10. Τα δάνεια - Σωκράτης Μάλαμας
11. Προσπαθείς - Χάρις Αλεξίου
12. Βασίλισσα καρδιά - Σωκράτης Μάλαμας
13. Το παραγώνι - Σωκράτης Μάλαμας
14. Η μάσκα - Σωκράτης Μάλαμας
15. Τα σπίτια - Σωκράτης Μάλαμας

Αρτεμης Ευθυμης - O Διαλεχτος της αρνησης και ο ακριβογιος της πιστης





Λίγα λόγια για το cd και τους καλλιτέχνες



O Διαλεχτός της άρνησης και ο ακριβογιός της πίστης είναι ο τίτλος του νέου πολυαναμενόμενου LP από τους Α/Ε (Αρτέμη/Ευθύμη), το οποίο κυκλοφορεί στις 5 Σεπτεμβρίου από τη Heaven, εγκαινιάζοντας έτσι τη συνεργασία τους με την εταιρία.‘Ο Διαλεχτός της άρνησης και ο ακριβογιός της πίστης’ –ο ιδιαίτερος τίτλος, σύμφωνα με την παράδοση των Α/Ε, έχει ληφθεί από το ποίημα του Κωστή Παλαμά ‘Ο γκρεμιστής’-περιέχει 12 κομμάτια και είναι ό, τι πιο δυνατό έχουν κυκλοφορήσει στη μουσική τους διαδρομή. 12 κομμάτια, εντελώς διαφορετικά μεταξύ τους, εξίσου όμως δυναμικά. Μια μείξη hip hop/ nu metal/ hardcore/big beat/drum ‘n’bass/electronica με έντονα στοιχεία και από την ελληνική μουσική παράδοση στη μουσική και στίχο κυριολεκτικά καταιγιστικό!



Υπάρχει μία νέα μεγάλη ομάδα παραγωγής πίσω από αυτόν το δίσκο. Εκτός από τους Α/Ε που έχουν τον ρόλο των mc’s (ή νεοραψωδών επί το ελληνικότερον αν προτιμάτε), έχει προστεθεί μία ομάδα από dj’s/παραγωγούς και μία ομάδα μουσικών με live όργανα (τύμπανα, κιθάρες, μπάσα) με “βαριά ένσημα” στον χώρο του ελληνικού metal: Λάμπρος Κριτσιμάς (τύμπανα), Δημήτρης Κουτσούκης (κιθάρες), Λεωνίδας Πετρόπουλος (μπάσο), dj MCD και dj Smartie (scratches και παραγωγή) και Έμπνε (παραγωγή).



Το πρώτο ραδιοφωνικό single λέγεται ‘ΡΙΜΕΣ ΑΠ’ ΑΤΣΑΛΙ – ΡΥΘΜΟΙ ΜΕΓΑΛΟΙ’. Επίσης, αποτέλεσε το τραγούδι που ώθησε το συγκρότημα να γυρίσει ένα video clip sto Bios στην περιοχή Γκάζι, όπου μαζεύτηκαν αρκετοί φίλοι του συγκροτήματος για να βοηθήσουν στην πραγματοποιήση αυτού του video clip.
Tracklist
α') Ο Διαλεχτός Της Άρνησης Κι Ο Ακριβογιός Της Πίστης ( εισαγωγή )
β') Όλο Το Ρωμαϊκό
γ') Οι Στίχοι Ποτέ Δε Σταματάνε
δ') Η Αφύπνησις
ε') Μήνυμα
στ') Περσεφόνη
ζ') Έτσι Είναι Γιατί Έτσι Πάει
η') Όσοι Ζωντανοί
θ') Το Ένα Και Το Άλλο
ι') Ρίμες Απ' Ατσάλι-Ρυθμοί Μεγάλοι
ια') Οι Στίχοι Μας Δε Σταματάνε ( Ηλεκτρική Καρέκλα )
ιβ') Σέβας




ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΑΤΕ ΣΤΟΝ ΙΣΤΟΤΟΠΟ ΜΑΣ!

Σας καλωσορίζουμε στο blog μας. Σκοπός μας είναι να σας ενημερώνουμε σχετικά με τα νέα της ελληνικής δισκογραφίας. Μέσα από την πλοήγηση στο blog μας, θα ενημερωθείτε σχετικά με τις νέες κυκλοφορίες της ελληνικής μουσικής σκηνής, για να μην μένετε ποτέ αδιάβαστοι! Ας ελπίσουμε ότι θα ικανοποιήσουμε ακόμα και τον πιο απαιτητικό μουσικόφιλο που αγαπάει την ελληνική μουσική!

H ομάδα του blog σας εύχεται καλή διασκέδαση, και να ακούτε μουσική!!