Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου 2007

ΒΑΣΙΛΗΣ ΚΑΡΡΑΣ - ολα μου τα χρονια live


Ο Βασίλης Καρράς είναι και πάλι εδώ!! Ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής επιστρέφει δυναμικά με ένα δυνατό live δίσκο, ο οποίος περιέχει αγαπημένα λαϊκά επιτυχίες αλλά 3 ολοκαίνουργια τραγούδια που σίγουρα θα αγαπήσετε! Ήδη το τραγούδι “Άσε τον άλλον” γνωρίζει μεγάλη επιτυχία στα ραδιόφωνα.

Tracklist


ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΖΩΝΑΚΗΣ - ΤΑ ΟΧΙ + ΤΑ ΝΑΙ ΜΟΥ



Τίτλος του album "Τα όχι και τα ναι μου". Τα όχι και τα ναι του Γιώργου Μαζωνάκη είναι δέκα τραγούδια, που σφραγίζονται από τη μουσική συνάντηση του Γιώργου Μαζωνάκη με το Φοίβο, "δημιουργό της "προίκας" του των τελευταίων χρόνων" και τον Τάκη Μπουγά "τον βασικό φορέα της παλιάς του προίκας".

Το cd θα κυκλοφορήσει σε ειδική συσκευασία με ένθετο 36σελιδο βιβλιαράκι, όπου εκτός από τους στίχους των τραγουδιών, θα περιέχει μια μεγάλη σειρά φωτογραφιών που έχουν την υπογραφή του Τάσου Βρεττού αλλά και κείμενα από 5 γνωστούς δημοσιογράφους, ο καθένας από τους οποίους με το δικό του προσωπικό στυλ, μας εξηγεί τους λόγους για τους οποίους ο Γιώργος Μαζωνάκης έχει ξεχωρίσει όλα αυτά τα χρόνια. Για το "ροκ ψυχισμό του", τη "γοητευτική αλητεία του", την "εκκεντρικότητα στο στυλ του", τον "αυτοσαρκασμό στην performance του", τους "ρόλους" που παίζει με τη μουσική και την εικόνα του, όλα αυτά τα στοιχεία που συνθέτουν τη μοναδικότητα και αυθεντικότητά του.


Tracklist