Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2008

ΑΝΕΜΟΣ - Paradise (cd Single)


Η Protasis παρουσιάζει την καινούρια δουλειά των ANEMOS με τίτλο “Paradise”. Ενα CD single που περιέχει την επιτυχία Paradise (ήδη έχει αγαπηθεί και παίζεται κατ’ αποκλειστικότητα από τα μεγαλύτερα ραδιόφωνα σε όλη την Ελλάδα και Κύπρο), σε τρεις version, στα Αγγλικά, στα Ελληνικά σε στίχους της Ρεβέκκας Ρούσση και σε French Club mix, από τον DJ – remixer Mr L.

Στο CD περιέχεται και το κομμάτι του Σταμάτη Σπανουδάκη “Ποιος Μπορεί”, σε μια “ιδιαίτερη” εκτέλεση με τα αιθέρια φωνητικά της Κατερίνας Νιτσοπούλου σε ενορχήστρωση του Κώστα Χατζόπουλου…

Tracklist

1. “Paradise” σε αγγλικούς στίχους και τραγούδι της Κατερίνας Νιτσοπούλου, μουσική του Κώστα Χατζόπουλου.
2. «Παραδίνομαι» σε στίχους Ρεβέκκας Ρούσση και μουσική του Κώστα Χατζόπουλου.
3. “Paradise (French club Mix)” σε Remix του Γιάννη Λαμπρόπουλου (Mr L), αγγλικούς στίχους της Κατερίνας Νιτσοπούλου και γαλλικούς στίχους του Θάνου Σίδερη.
4. «Ποιος μπορεί» σε μουσική και στίχους του Σταμάτη Σπανουδάκη, ένα κομμάτι έκπληξη για την ερμηνεία και την προσέγγισή του…

ΠΩΛΙΝΑ - BACK TO THE '80s (The very best of ΠΩΛΙΝΑ)



Κυκλοφόρησε ο νέος δίσκος της Πωλίνας (01-12-2007), από τη SONY-BMG με τίτλο: "Back to the 80's".
Περιέχει δύο νέα τραγούδια, "SHAM-SHAM" και "ΜΠΙΡΙΜΠΑ" Version 2007, καθώς και μια συλλογή 18 παλαιότερων κομματιών, πολλά από τα οποία κυκλοφορούν για πρώτη φορά σε cd, όπως το "WAGON LIT" και "ΑΠΟ ΤΑ FM". Η Πωλίνα επιστρέφει μετά από αρκετά χρόνια στη δισκογραφία και αναβιώνει τη δεκαετία του '80 που ακόμη και σήμερα δίνει "τροφή" στους νέους μουσικούς καλλιτέχνες και ξαναζούμε έτσι τον έντονο ρυθμό, τη μελωδία και τον μοντέρνο ηλεκτρονικό ήχο που απογειώνει.

Ακούστε τη συνεργασία-έκπληξη με τον Μιθριδάτη, από τα Ημισκούμπρια, να τραγουδούν τη "Μπιρίμπα" version 2007 σε μουσική Χάρη Χαλκίτη και στίχους Σταμάτη Κραουνάκη και Μιθριδάτη.

Tracklist
1. SHAM-SHAM
2. ΜΠΙΡΙΜΠΑ (Version 2007) Πωλίνα-Μιθριδάτης
3. ΒΑΛ' ΤΟ ΔΙΣΚΟ Πωλίνα-Δάκης
4. WAGON LIT
5. ΚΥΚΛΟΦΟΡΗΣΕ
6. PUSH UPS Πωλίνα-Χρήστος Δάντης
7. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
8. Ο,ΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ
9. Ε, ΚΑΙ ΤΙ Μ' ΑΥΤΟ
10. ΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ (Remix 1995)
11. ΜΟΝΙΜΑ
12. ΓΙΑ ΜΕΝΑ...ΕΓΩ
13. ΦΟΒΕΡΟ! (Συμμετέχουν Τάκης Ζαχαράτος-Παύλος Χαϊκάλης)
14. ΟΛΟΙ ΤΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝΕ
15. ΑΝΑΤΟΛΙΤΙΣΣΑ
16. ΧΟΡΕΥΩ
17. ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΡΕΛΕΣ ΣΤΙΣ ΣΕΫΧΕΛΕΣ
18. ΤΟ ΡΟΖ ΜΠΙΚΙΝΙ (Itsy, Bitsy, Teenie, Weenie)
19. ΡΑΔΙΟ ΑΓΑΠΗ ΜΟΥ
20. ΑΠΟ ΤΑ F.M. (Εκφώνηση Γιώργος Πολυχρονίου)