Τετάρτη, 21 Μαΐου 2008

Ολυμπίου Δέσποινα - Μαζί Χωριστά, Golden Edition


Το τραγούδι «Πες το Δυνατά» της Δέσποινας Ολυμπίου αποτέλεσε το αγαπημένο τραγούδι του κοινού τη χρονιά που μας πέρασε και φυσικά την πρώτη επιλογή όλων των ραδιοφώνων της χώρας.

Τώρα η Δέσποινα Ολυμπίου έρχεται για να κατακτήσει και πάλι τις καρδιές μας και τα chart με το νέο της δυναμικό τραγούδι «Μακριά κι Αγαπημένοι» γραμμένο από τον Μιχάλη Χατζηγιάννη και την Ελεάνα Βραχάλη.

Το νέο hit της Δέσποινας Ολυμπίου θα κυκλοφορήσει στην επανέκδοση του χρυσού δίσκου της «Μαζί Χωριστά», ενός δίσκου που αγαπήθηκε τόσο πολύ και περιέχει τις μεγάλες επιτυχίες «Πες το Δυνατά», «Μαζί Χωριστά» και φυσικά το ντουέτο της με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη, με τίτλο «Ο Παράδεισος (Δεν Φτιάχτηκε Για Μας)».

Στην Golden Edition του album «Μαζί χωριστά» υπάρχει άλλο ένα καινούργιο τραγούδι με τίτλο «Όμορφα Ψέματα» σε μουσική του Μιχάλη Χατζηγιάννη και στίχους του Νίκου Μωραΐτη.

Δεκαπέντε τραγούδια, μία δυνατή συνεργασία και μία αγγελική φωνή, είναι αρκετά για να πρωταγωνιστήσει στη μουσική σκηνή ένας δίσκος. Δυνατό «όπλο» αποτελεί φυσικά το γεγονός πως για πρώτη φορά τη μουσική έχει εξ ολοκλήρου επιμεληθεί ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, ο οποίος μάλιστα έχει αναλάβει και τη διεύθυνση παραγωγής.

Τα δέκα από τα δεκατέσσερα τραγούδια είναι σε στίχους του Νίκου Μωραΐτη και δύο έχει γράψει η Ελεάνα Βράχαλη.

Το «Γιατί να σ’ αγαπώ» αποτελεί την πρώτη στιχουργική απόπειρα της Δέσποινας. Η Δέσποινα Ολυμπίου είναι σίγουρο πως για άλλη μια φορά μας παρουσιάζει το τραγούδι που θα λατρέψουμε και αυτή τη χρονιά, το οποίο δεν είναι άλλο από το «Μακριά κι Αγαπημένοι»!


Tracklist :

1 ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ
2 ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΔΩ
3 Σ' ΑΓΑΠΩ (ΜΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ ΑΥΤΟ)
4 Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ (ΔΕ ΦΤΙΑΧΤΗΚΕ ΓΙΑ ΜΑΣ) - Ντουέτο με τον Μιχάλη Χατζηγιάννη
5 ΜΗ ΡΩΤΑΣ
6 ΘΑ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
7 ΜΑΖΙ ΧΩΡΙΣΤΑ
8 ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΝΥΧΤΕΣ ΣΟΥ
9 ΓΙΑΤΙ ΝΑ Σ' ΑΓΑΠΩ
10 ΦΙΛΙΚΑ
11 ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ
12 ΠΑΡ' ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ
13 ΠΕΣ ΤΟ ΔΥΝΑΤΑ (Remix)
14 ΜΑΚΡΙΑ ΚΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ
15 ΟΜΟΡΦΑ ΨΕΜΑΤΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: