Πέμπτη 20 Μαρτίου 2008

ΘΕΜΗΣ ΑΔΑΜΑΝΤΙΔΗΣ - ΔΩΔΕΚΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ (cd Single)


Η EXIS MUSIC παρουσιάζει ένα καθαρά λαϊκό cd με γενικό τίτλο «Δώδεκα Φεγγάρια», από έναν καθαρόαιμο λαϊκό τραγουδιστή, όπως είναι ο Θέμης Αδαμαντίδης...
Οι στίχοι, γεμάτοι μηνύματα αγάπης, μιλούν για έρωτες που άντεξαν στην ...δίνη της σύγχρονης σκληρής πραγματικότητας. Διακρίνουμε τραγούδια που έχουν "φορτίο" τον πόνο, χωρίς ωστόσο αυτός να πηγάζει τόσο πολύ από τον Θέμη Αδαμαντίδη, όσο από τα λόγια των τραγουδιών.
Ο κορυφαίος ερμηνευτής παραμένει σταθερός στο ύφος που έχει καλλιεργήσει τόσα χρόνια. Χωρίς "εκπλήξεις", χωρίς να αλλάζει ρότα στην πορεία του, προσφέρει πέντε ολοκαίνουργια τραγούδια, ανανεώνοντας το λαικό ρεπερτόριό του...
Ο Θέμης Αδαμαντίδης ως κλασσικός λαϊκός ερμηνευτής αλλά και ζώντας με πάθος το σήμερα , αφουγκράζεται το ρυθμό της εποχής, την ψυχοσύνθεση του κόσμου, τις αγωνίες, τα συναισθήματά του, και τα εκφράζει όλα αυτά μέσα από τις επιλογές του και τη μεστή ερμηνεία του.

Το ομότιτλο τραγούδι του cd single «Δώδεκα Φεγγάρια» ήδη έχει κλέψει τις εντυπώσεις και αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι των ραδιοφωνικών επιλογών.

Ο Θέμης Αδαμαντίδης με τρόπο άμεσο, γαλήνιο και ψύχραιμο παραμένει η ήρεμη δύναμη της δισκογραφίας.

Το νέο του cd «Δώδεκα Φεγγάρια» από την EXIS MUSIC είναι μια παραγωγή υψηλότατων προδιαγραφών και στα πέντε καινούργια τραγούδια του υπογράφει τους στίχους ο Νεκτάριος Μπήτρος. Συμμετέχουν με τις συνθέσεις τους, εκτός από τον ίδιο, οι αξιόλογοι δημιουργοί Χρόνης Ιερόπουλος, Γιάννης Φουστέρης, κ.α.

Tracklist
01. ΔΩΔΕΚΑ ΦΕΓΓΑΡΙΑ
02. ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑΣ
03. ΔΙΑΔΡΟΜΗ
04. ΣΤΗΝ ΠΙΣΤΑ ΠΑΛΙ ΜΟΝΟΣ
05. ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΜΕΤΡΗΤΑ