Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2007

ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ - ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ




Οι Ταξιδευτές είναι ένα νέο τριμελές συγκρότημα από την Αθήνα, το οποίο δημιουργήθηκε στις Σπέτσες το καλοκαίρι του 2001. Αποτελούνται από τους Γιώργο Τομπαζιάδη – τραγούδι, κιθάρα, πλήκτρα, φωνητικά, Γιάννη Προμπονά – μπάσο, μαντολίνο, κιθάρα και Περικλή Πάλμο – κιθάρα.

Η πρώτη τους δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ταξιδευτές» περιέχει τραγούδια που υπογράφουν οι ίδιοι και κινείται σε έντεχνο rock ήχο, με έντονες επιρροές από αυτόν τον χώρο.

Από το δίσκο έχει ήδη ξεχωρίσει το τραγούδι «όνειρα μπλέ» το οποίο ακουγόταν στην καθημερινή τηλεοπτική σειρά του Mega «Βέρα στο δεξί», ενώ από το καθημερινό πρόγραμμα του HotStation ακούμε το τραγούδι "Τι κι αν ξέρω" που μας έχει κερδίσει..

Tracklist:
01 - ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ
02 - ΤΙ ΚΙ ΑΝ ΞΕΡΩ
03 - ΤΑΞΙΔΕΥΤΕΣ
04 - ΟΝΕΙΡΑ ΜΠΛΕ
05 - ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ
06 - ΕΙΣΙΤΗΡΙΟ
07 - ΤΑ ΠΑΝΤΑ
08 - ΑΚΟΜΑ ΜΙΑ ΣΤΑΣΗ
09 - ΘΑ ΦΥΓΩ
10 - ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ
11 - ΒΗΜΑΤΑ ΑΡΓΑ

ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΛΚΑΙΟΣ - ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ


Ο Γιώργος Αλκαίος, αλλάζει «Σελίδα», βγάζει από το «Κρυφό του Συρτάρι» 12 νέα τραγούδια και μας κάνει να «Φύγουμε ψηλά» με τους νέους ήχους του!...Ανανεωμένος, extreme, διαφορετικός από κάθε άλλη φορά , έρχεται να μας ‘αναστατώσει’ και να μας κάνει να ταξιδέψουμε μαζί του στην «Ίδια Διαδρομή»!

Με pop, rock, ska και ethnic μουσικές ο Γιώργος ετοιμάζεται να μας παρασύρει στους ρυθμούς του με τη νέα του ολοκληρωμένη δουλειά, που αναμένεται να κυκλοφορήσει στα τέλη Οκτωβρίου.

Στο νέο cd "Ελεύθερος", τους στίχους υπογράφουν οι Ύδωρ, μια ‘παρέα’ που κάνει την πρώτη της δισκογραφική εμφάνιση στο πλευρό του Γιώργου με 9 τραγούδια, ο Γιώργος Αλκαίος την μουσική αλλά και το στίχο σε δυο τραγούδια, καθώς και ο Αντώνης Σκόκος, που υπογράφει την μουσική στην καλοκαιρινή επιτυχία «Πόσο σε θέλω».


Tracklist
01. το 'ξερα(να να να)
02. το κρυφό μου συρτάρι
03. ίδια διαδρομή
04. η σελίδα
05. πόσο σε θέλω
06. ξέρεις
07. φύγαμε ψηλά
08. ωχ
09. ποτέ δεν το κατάλαβα
10. μισό τσιγάρο
11. ο τραγουδιστής
12. πόσο σε θέλω (Budha mix)