Παρασκευή 4 Απριλίου 2008

Υποχθόνιος - Ποιόν ακούς


Ο κύριος "κάνε ντού" κυκλοφορεί τη πρώτη του προσωπική ολοκληρωμένη δισκογραφική δουλειά με τίτλο «Ποιον Ακούς».
Ο Yπο(χθόνιος) αναμφίβολα έκανε το single της χρονιάς -για το είδος του- την χρονιά που πέρασε, παρέμεινε 62 εβδομάδες στα charts, ενώ ακουγόταν σε όλα τα ραδιόφωνα και κλαμπ της χώρας, κάνοντας ένα τραγούδι να γίνει αμέσως κλασικό!

Τώρα με το άλμπουμ του έρχεται να συνεχίσει αυτή του την επιτυχία.

Στο άλμπουμ θα βρούμε κομμάτια φτιαγμένα να γίνουν αμέσως ραδιοφωνικές και κλαμπ επιτυχίες με κορυφαίο το "Ποιούς Ακούς" όπου στο ντουέτο με τον αδερφό του Κάτα συνεχίζουν την λαμπρή "επιθετική" ραπ παράδοση που οι ίδιοι ξεκίνησαν με τους θρυλικούς Ζωντανούς Νεκρούς πριν από 10 χρόνια.

Κομμάτια ρυθμικά "Βόμβα", "Δε πα να χεις λεφτά" , που θα έχουν την δική τους επιτυχία, άλλα με συμμετοχές από Σκιές, DASK, Worms, Phyrosun, Maggie, Γεωργία Δήμου, καλύπτουν όλο ο φάσμα του Hip Hop, ξεδιπλώνουν το αναμφισβήτητο ταλέντο του Ύπο και εγγυώνται ένα άλμπουμ που μπορεί να κάνει το crossover και όπως και το "Κάνε ντου" να πλησιάσει πολύ κόσμο και να κάνει και αυτό με τη σειρά του μια εντυπωσιακή πορεία στα charts!



TRACKLIST:

01.ΠΟΙΟΝ ΑΚΟΥΣ; (ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ - ΚΑΤΑ)
02.ΘΑ ΣΕ ΜΑΘΩ ΕΓΩ (featuring Maggie)
03.ΖΙΓΚΟΛΟ
04.ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ
05.ΦΑΝΤΑΣΙΩΣΗ (featuring Phyro Sun)
06.BOMBA
07.ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ (featuring Γεωργία Δήμου)
08.ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ Η ΑΓΚΑΛΙΑ ΣΟΥ (ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ - ΓΕΩΡΓΙΑ ΔΗΜΟΥ
09.ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙΣ (ΣΚΙΕΣ featuring Υποχθόνιος,Dask)
10.ΩΣ ΤΟ ΠΡΩΙ (WORMS featuring Υποχθόνιος)
11.ΚΑΝΕ ΝΤΟΥ (DJ Paolo & Henry Biquet Mix)
12.ΠΟΙΟΥΣ ΑΚΟΥΣ; (Demo Version) ΥΠΟΧΘΟΝΙΟΣ - ΚΑΤΑ
13.ΔΕΝ ΠΑ ΝΑ'ΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ (Instrumental)


1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Transplante de Cabelo, I hope you enjoy. The address is http://transplante-de-cabelo.blogspot.com. A hug.