Κυριακή 6 Ιανουαρίου 2008

ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΧΑΤΖΗΣ - ΕΡΩΤΟΒΡΟΧΙ

Η Protasis με χαρά παρουσιάζει την καινούρια δουλειά του Αλέξανδρου Χατζή με τίτλο: Ερωτοβρόχι…

Οι ιδιαίτεροι στίχοι του Σταμάτη Μεσημέρη «παντρεύτηκαν» με τις μουσικές του ιδίου αλλά και του Σάκη Τσιλίκη, όπου και με την αισθαντική ερμηνεία του Αλέξανδρου Χατζή μας χαρίζουν ένα εξαίσιο αποτέλεσμα.

Ενας δίσκος με ποικιλία ρυθμών και μουσικών στυλ, όπου συνυπάρχουν το λαϊκό με το Latin στοιχείο και το ζεϊμπέκικο με το Rap, με κοινό παρονομαστή, την χαρακτηριστική βραχνάδα της φωνής του Αλέξανδρου, αλλά και του Σταμάτη που συμμετέχει σε δύο τραγούδια.

Ηδη έχουν ξεχωρίσει το “Χαλίκι” και το “Σαύρα από το Αγαδίρ” καθώς και το ομότιτλο κομμάτι του δίσκου.

Tracklist

1.EΡΩΤΟΒΡΟΧΙ
2.ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΡΟΛΟΙ
3.ΧΑΡΤΙΝΟ ΦΙΛΙ
4.ΞΑΓΡΥΠΝΙΑ
5.ΔΙΑΓΡΑΦΕΣ
6.ΝΟΣΤΟΣ
7.ΑΛΛΟΘΙ
8.ΠΑΡΤΙΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΠΟΤΕ (ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ)
9.ΣΑΥΡΑ ΑΠ ΤΟ ΑΓΑΔΙΡ
10.ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΣ
11.ΔΙΨΑ ΚΟΚΚΙΝΗ
12.ΚΙ ΑΝ Σ'ΕΧΩ ΑΓΑΠΗΣΕΙ
13.ΧΑΛΙΚΙ (ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ)
14.ΧΑΛΙΚΙ (RADIO VERSION) (ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ Ο ΣΤΑΜΑΤΗΣ ΜΕΣΗΜΕΡΗΣ

6 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Τρομερή δουλειά.Ο Χατζής τελείως αλλαγμένος.Τραγούδια με νόημα.Μπράβο.Εξαιρετική παραγωγή και ακόμα πιό τέλειο το μέσα.Ε καλά ο Μεσημέρης και ο ενορχηστρωτής δε παίζονται.Μπράβο Αλέξανδρε.

Ανώνυμος είπε...

Απίθανο αποτέλεσμα.Αληθινό διαμάντι σε μια εποχή που σέρνεται το σκουπιδαριό και οι ατάλαντοι στο χώρο του Πολιτισμού.Μπράβο σε όλους τους συντελεστές για αυτό το σιντί που είανι το κάτι άλλο.Ποιός το φανταζότανε ότι θα δημιουργήσουν αυτό το υπέροχο έργο ο εμπνευστής του Ελλάς(1989)και ο άξιος γυιός του ιστορικού Κώστα Χατζή!

Ανώνυμος είπε...

Το άκουσα και έπαθα.Γερό σιντί και η έκπληξη μεγάλωσε που ο Μεσημέρης στα τραγούδια τα 2 με τον Αλέξανδρο Χατζή ταιριάξανε τέλεια.Κάπου διάβασα πως θα παρουσιάσουνε το Ερωτοβρόχι τη Τρίτη 22 Ιανουαρίου στο Δεύτερο πρόγραμμα της ΕΡΑ στις 9 το βράδυ.Άντε να ακούσουμε επιτέλους το Μεσημέρη να μιλάει και να τους τα χώνει όπως εκείνος ξέρει και κάνει τόσα χρόνια.Άξιοι όλοι για το περίφημο σιντί τους..

Ανώνυμος είπε...

Τέλειο.Απίθανο αποτέλεσμα.Μπράβο.Η μεγάλη Ιστορία ΧΑΤΖΗ συνεχίζεται χάρις στο Μεσημέρη και τους πολύτιμους συνεργάτες(Τσιλίκης Αποστόλου και προπαντός Αλέξανδρος Χατζής).Απόλαυση το εξώφυλλο και το κόσμημα του μέσα.Δε πρέπει να λείπει από κανένα συλλέκτη.

Ανώνυμος είπε...

Χθές άκουσα 5 τραγούδια από την ΕΡΑ2 στην εκπομπή του παραγωγού Παναγιώτη Χρυσοστόμου και έμεινα κάγκελο.Τί τραγουδάρες ήταν αυτές;ειδικά ένα τραγούδι που συμμετείχε και ο Μεσημέρης ραπάροντας ήτανε άψογο.Μπόμπα σκέτη.Α και για όσα είπε ο Σταμάτης για τα καλόπαιδα της παραεξουσίας του βγάζω το καπέλλο.Αυτός είναι δημιουργός και αληθινός καλλιτέχνης που ποτέ δε μασάει τα λόγια του.Απίθανο αποτέλεσμα τραγουδιών και λόγου.

Ανώνυμος είπε...

Εξαιρετικό σιντί.Μπράβο σε όλους.
Υπέροχα τραγούδια.Και ο Χατζής με το Μεσημέρη δένουν απόλυτα.Συγχαρητήρια.