Τρίτη 18 Δεκεμβρίου 2007

ΤΑΤΙΑΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ - ΔΕΝ ΒΙΑΖΟΜΑΙ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΣΩ

Στιχουργός: ΒΕΑΤΡΙΚΗ ΚΑΝΤΖΟΛΑ - ΣΑΜΠΑΤΑΚΟΥ, ΒΑΣΙΛΗΣ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΣ, ΤΑΤΙΑΝΑ ΖΩΓΡΑΦΟΥ, ΙΟΥΛΙΤΑ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ, ΑΡΓΥΡΩ ΚΟΚΟΡΕΛΗ
Συμμετοχές: ΔΙΟΝΥΣΗΣ ΣΑΒΒΟΠΟΥΛΟΣ, ΗΛΙΑΣ ΛΙΟΥΓΚΟΣ, ΒΑΓΓΕΛΗΣ ΓΕΡΜΑΝΟΣ, ΕΙΡΗΝΗ ΔΕΡΕΜΠΕΗ, ΤΑΣΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΥ (Βαρύτονος), ΑΝΝΑ ΚΑΡΑΓΕΩΡΓΙΑΔΟΥ
Μια νέα δημιουργός, η Τατιάνα Ζωγράφου, μουσικός και παιδαγωγός, παρουσιάζει τη δεύτερη δισκογραφική δουλειά της.
15 υπέροχα τραγούδια και 3 ορχηστρικά μάς ταξιδεύουν στο μαγικό κόσμο των παιδιών. Τραγούδια του ήλιου και του φεγγαριού, που θα αγαπηθούν από μικρούς και μεγάλους.
Τη μουσική υπογράφει η Τατιάνα Ζωγράφου και τους στίχους η Βεατρίκη Κάντζολα-Σαμπατάκου, ο Βασίλης Αναγνωστόπουλος, η Ιουλίτα Ηλιοπούλου, η Αργυρώ Κοκορέλη και η συνθέτρια.

Οι ερμηνευτές των τραγουδιών, πολλοί και εκλεκτοί, μα ξεχωρίζει και εκπλήσσει ευχάριστα ο Διονύσης Σαββόπουλος με την καταπληκτική ερμηνεία του σε ένα νανούρισμα. Είναι η πρώτη φορά, που συναντάμε στην παράλληλη δισκογραφία του μεγάλου τραγουδοποιού, μια τόσο τρυφερή συμμετοχή. Τα υπόλοιπα τραγούδια ερμηνεύουν με τρόπο μοναδικό οι: Βαγγέλης Γερμανός, Ηλίας Λιούγκος, Τάσος Αποστόλου, Ειρήνη Δερέμπεη, Άννα Καραγεωργιάδου, Νίτσα Κουρτίδου και η Τατιάνα Ζωγράφου. Συμμετέχει η Παιδική Χορωδία του Δημήτρη Τυπάλδου, δίνοντας ιδιαίτερο χρώμα και ζωντάνια. Την εικονογράφηση του cd έκανε ο διακεκριμένος ζωγράφος Χρήστος Κεχαγιόγλου.



Δεν υπάρχουν σχόλια: