Τρίτη 6 Νοεμβρίου 2007

ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΣΙΚΑΣ - Η ΑΓΑΠΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΙ



Κυκλοφόρησε πρόσφατα από τη δισκογραφική εταιρεία Legend η πρώτη δισκογραφική δουλειά του Κωνσταντίνου Μάτσικα με τίτλο «Η αγάπη γεννιέται πάντα το πρωί».
Ο Κωνσταντίνος Μάτσικας είναι απόφοιτος του Εθνικού Ωδείου Αθηνών, του τμήματος κλασικού και σύγχρονου τραγουδιού. Από το 1992 έως το 2005 ήταν τραγουδιστής σε διάφορα ερασιτεχνικά σχήματα, ενώ την περίοδο 2005-2006 συμμετείχε στο πρόγραμμα του Γιάννη Ζουγανέλη στο «Σταυρό του Νότου», και από το Δεκέμβριο του 2006 μέχρι και το καλοκαίρι που μας πέρασε στη μουσική παράσταση του Κ. Καλδάρα «Σε μια νύχτα, τον κόσμο γύρισα».

Έχοντας ξεχωρίσει ήδη στο πέρασμά του από τις μουσικές σκηνές της Αθήνας, η πρώτη δισκογραφική δουλειά δεν άργησε να έρθει. Μεγάλοι και καταξιωμένοι Έλληνες δημιουργοί, όπως οι Μάριος Τόκας, Γιάννης Ζουγανέλης, Λάκης Παπαδόπουλος, του δείχνουν την εμπιστοσύνη τους.

Αποτέλεσμα της πετυχημένης αυτής συνεργασίας, τα έντεκα ολοκαίνουρια τραγούδια του δίσκου, στα οποία συγκαταλέγονται τα «Λείπεις, τρελαίνομαι» (Μάριος Τόκας, Μάτα Μπάλτα), «Θολωμένο μυαλό» (Γιάννης Ζουγανέλης, Ηλίας Γεωργάκης), «Χρόνια πολλά, τι να κάνω;» (Λάκης Παπαδόπουλος, Μάτα Μπάλτα).



Tracklist:
01. ΛΕΙΠΕΙΣ ΤΡΕΛΕΝΟΜΑΙ
02. ΘΟΛΩΜΕΝΟ ΜΥΑΛΟ
03. Η ΑΓΑΠΗ ΓΕΝΝΙΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ ΠΡΩΙ
04. ΠΟΥ'ΝΑΙ ΑΠΟΨΕ
05. ΠΙΕΣ ΑΠ'ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΦΩΤΙΑ
06. ΨΑΞΕ ΚΑΙ ΒΡΕΣ ΜΕ
07. ΖΗΣΕ ΤΗ ΖΩΗ ΠΟΥ ΝΟΣΤΑΛΓΩ
08. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ
09. ΜΙΛΑ ΣΙΓΑ
10. ΜΑΓΙΣΣΕΣ ΜΕ ΠΑΤΙΝΙΑ
11. ΘΑ' ΘΕΛΑ ΝΑ'ΤΑΝ ΚΥΡΙΑΚΗ

[ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ - ΓΙΑΝΝΗΣ ΖΟΥΓΑΝΕΛΗΣ - ΛΑΚΗΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ]

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΈΠΕΣΕ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΟΥ ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ CD.ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΆΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΓΟΥΣΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΠΟΙΟΣ ΤΟ ΑΚΟΥΣΕΙ ΘΑ ΤΟ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙ.ΕΙΔΙΚΑ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΙΣΤΕΥΟΝΤΕ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΟΠΩΣ Ο ΜΑΡΙΟΣ ΤΟΚΑΣ.ΕΛΠΙΖΩ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΝΑ ΜΑΣ ΕΚΠΛΗΞΕΙ ΜΕ ΝΕΕΣ ΕΡΜΗΝΙΕΣ.ΕΧΩ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΠΟΛΛΑ.ΣΓΟΥΣΓΟΥΡΙΤΣΑ

Ανώνυμος είπε...

ΤΥΧΑΙΑ ΒΡΕΘΗΚΑ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΟ CAMINITO!!!
Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΣΧΗΜΑΤΟΣ ΜΕ ΕΞΕΠΛΗΞΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ!
ΠΑΡ΄ΟΛΟ ΠΟΥ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΜΑΤΣΙΚΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΤΟΥ ΕΑΥΤΟ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΦΩΝΗ ΜΕ ΣΥΓΚΙΝΗΣΕ ΕΞΙΣΟΥ, ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΚΙΘΑΡΙΣΤΑ ΝΑΣΟΥ ΚΟΝΙΤΣΑ!!!
ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΤΥΧΙΕΣ!!